Available online

  • Articles 3759
  • Volumes 11
  • Issues 120

UDK: 661.728.855

2016. - V. 30. - N 1(170). - P. 39-41

Svetlana Alexandrovna Bobrovskaya, Alena Vadimovna Voroshilova, Marina Vladimirovna Klevtsova, Andrey Valentinovich Protopopov,

CHEMICAL MODIFICATION OF THE FRUIT COAT OATS AROMATIC HYDROXY ACIDS

This paper examines obtain cellulose esters of ortho- and thionyl metaoksibenzoynymi acids in the medium. The kinetics of acylation predgidrolizovannoy shell oats and calculated thermodynamic parameters of transition complex.

Get PDF

First page of the article:

ХИМИЧЕСКАЯ МОДИФИКАЦИЯ ПЛОДОВОЙ ОБОЛОЧКИ ОВСА АРОМАТИЧЕСКИМИ ОКСИКИСЛОТАМИ

References

  1. P
  2. P
  3. A
  4. A

Keywords

acylation   cellulose esters   grain processing waste   кинетика ацилирования   отходы зернопереработки   сложные эфиры целлюлозы  


Journal indexing

  • Elibrary.ru
  • Винити

Our friends

  • Фонд "Научная перспектива"
  • Минобрнауки
  • РХО им. Д.И. Менделеева