Available online

  • Articles 3759
  • Volumes 11
  • Issues 120

UDK: 544.77:577.164.2

2015. - V. 29. - N 1(160). - P. 58-60

Viktoriya Vladlenovna Evlash, Tatyana Olegovna Kuznetsova, Olena Vladislavivna Dobrovolska, Zinaida Valeriivna Zhelezniak, Valentyna Grigoriivna Panchenko,

APPROVAL METHODS CHROMATOGRAPHIC DETERMINATION OF ASCORBIC ACID IN THE FOOD SYSTEM WITH HYDROCOLLOID

The main results of the work on testing methods for determining ascorbic acid by HPLC in model systems containing gelatin and modified starch. The results are systematic error for accounting which may be administered correction factors.

Get PDF

First page of the article:

АПРОБАЦИЯ МЕТОДИКИ ХРОМАТОГРАФИЧЕСКОГО ОПРЕДЕЛЕНИЯ АСКОРБИНОВОЙ КИСЛОТЫ В ПИЩЕВЫХ СИСТЕМАХ С ГИДРОКОЛЛОИДАМИ

References

  1. D
  2. K

Keywords

ascorbic acid   gelatin   HPLC   hydrocolloids   modified starch   аскорбиновая кислота   ВЭЖХ   гидроколлоиды   желатин   модифицированный крахмал  


Journal indexing

  • Elibrary.ru
  • Винити

Our friends

  • Фонд "Научная перспектива"
  • Минобрнауки
  • РХО им. Д.И. Менделеева